Positions

This page will include some of the positions you can have while working at the Norwegian Pavillion in Epcot:

Merchandise:
In the Norwegian pavilion there is a souvenir/giftshop that has 7 work-positions: Helly, Dale, Troll, Kidcot, Laila, Rose and Princess/Glowcart.

Helly: Dette rommet selger de nyeste Helly Hansen klær og det meste Deadliest Catch regntøy. Sig, Ed, og Norman Hansen fra showet pleier å komme på besøk for å signere autografer og ta bilder.
Dale: Selger Ullstrikkede Dale gensere fra Norge, bra for ski, snowboard og vinteraktiviteter. Klærene dems og ullet de bruker er også vannavstøtende.
Troll: Dette rommet selger alt fra små til store troll, juletre pynt og ornamenter, viking sverd og skjold, viking hjelmer for barn og voksne, norkse flagg, barneklær og diverse historiebøker og faktabøker fra Norge.
Kidcot: Er det eneste stedet man kan sitte gjennom hele arbeidstiden, her lager man masker og stempler båter så gjestene kan fargelegge dem for å dra videre til de andre kidcot stoppene rundt World Showcase, dette gjelder også Epcot-Passport. Her sitter man nemlig å snakker med barn i alle aldere. Det kommer også voksne og fargelegger med sine barn, eller rett og slett for å drive tidsfordriv mens de venter på noen.
Laila: Dette rommet selger man alt av Geir og Laila parfyme, deodoranter, og sølvsmykker. Geir Ness som parfymedesigner kommer ofte innom for å fortelle om parfymen sin til gjestene, og så selge dem det.
Rose: Dette er det travleste rommet når det regner, fordi gjestene hoper seg opp i en klump. Dette rommet selger norsk Melkesjokolade, Daim, Troika, Stratos, og noen andre sorter godteri som lakris og vingummi. Kosebamser, lundefugl-bamse, og bøker.
Prinsesse/Glowcart: Er en utevogn som selger prinsessekjoler, bygg en krone artikler, og diverse barbie dukker av Disney-Prinsessene, samt squeeze breeze mistfan. Når det begynner å bli mørkt trilles glowcarten ut, som selger alt av neon lys, snurrende prinsesselys, mickey sverd, og glownecks.

Attraction:

Dette er den beste attraksjonen i World Showcase mener noen, Det er en båttur gjennom norske omgivelser med ett lite stup.Her finnes det vikinger, norrøn mytelogi guder, troll, lundefugler, isbjørner og en oljeplattform og hus av bergen by.

Attraksjonen har mange posisjoner:
Greeter: Står i inngangen og tar i mot fastpass og passer på køen og kø-systemet.
Fastpass: Ansvar for å passe på at Fastpass distribusjonen går som den skal.
Unload: Forteller gjestene at de må forlate båten på høyre side og ønsker alle velkommen tilbake.
Load assist: Hjelper til med å få gjestene i båten.
Tower: Har ansvar for sikkerheten i riden, overvåkingskameraer og sørger for at alt går som det skal.
Dispatch: Ansvar for å sende båtene avgårde når alt er klart og sikkert.
Theater: Ansvar for å starte teateret og snakke med gjestene som kommer til landsbyen.
Grouper: Ansvar for å fordele gjestene på de forskjellige radene.
Greeter 2: Se Greeter.
Strollers: Ansvar for å flytte strollers vekk fra paviljongen.

Food & Beverage:

I F&B er året delt i to, det første året med variert arbeid og mange oppgaver. Denne stillingen har 7 posisjoner: Greeter, Seater, Busser/Superbusser, Photorunner, Beercart, Bakeri og Servitør.

Greeter: Her står man ved podiet og skjekker inn gjestene, og roper opp navnene til de som har reservasjon i restauranten.
Super Greeter: Ansvaret for å stemple seating billetene og rope opp gjestene: » Now announcing the royal Mouse family, party of 2 «. og svarer på diverse spørsmål fra gjestene angående ledige bord og reservering. Den enkleste måten å henvise gjestene til reservasjon er å be dem ringe 407-WDW-DINE , eller snakke med assigner.
Seater 1 og 2: Er den som viser gjestene til sine bord, gir dem meny og får dem til å føle seg hjemme.
Busser/Superbusser Seater 3 og 4: Er en som rydder, vasker og tørker bord, enklere sagt får ryddet klar til neste gjest på reservasjonslisten.
Photorunner: Når man kommer inn i restauranten blir man møtt med prinsesser som Belle, Snøhvit, Ariel, Jasmin, og Askepott, Mary Poppins kommer også innimellom, og blir tatt bilde av som er inkludert i spiseprisen.
Beercart: Her må man stå og servere øl, vin, vann, brus, og selge potetchips.
Bakeri: Er her man selger vafler, skoleboller, diverse sjokolade mousse og bakerivarer samt vikingkaffe, og brus.
Servitør: Etter et halvt år og med plettfritt rulleblad hos Disney kommer man inn som servitør, og man lever av tipsen. Usa har en veldig sterk tipskultur i forhold til Norge.

Reklamer

Ett svar til Positions

 1. : )) sier:

  i attraksjonen har vi mange posisjoner 🙂
  Greeter
  Fastpass
  Unload
  Load assist
  Tower
  Dispatch
  Theater
  Grouper
  Greeter 2
  Strollers

  Da nærmer vi oss 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s